sâmbătă, 9 iulie 2011

[VIAŢĂ] Care-i cum vrea ea.

Revin de la munte.
8 iulie, cald.
Pe la Cîmpina suie un domn la vreo 60 de ani (îmi duce mintea la Const. Cotimanis, dar cel de acum e şubred - se va vedea că doar la prima vedere...) şi o duduie, de vreo 26-27.
Ne aflăm într-un vagon care la mijlocul său are un calup cu două zone a şase locuri. Cei doi se află în celălalt 'sextet'.

Sesizez la un moment dat amabilităţi fizice între cei doi. Tip încă limitat ce mă aflu, le bănui drept gesturi de încurajare, detandreţe filială.
Din partea femeii.
Descopăr cu profană stupoare că e ceva erotic.
Profesat inclusiv pe calea masajului, minute buuune în şir, ca să nu spun zeci.


Subsemnatul, jenat (asta înseamnă, s-o recunoaştem, şi alte lucruri decît bun simţ, între altele senzaţia că am păcătui pînă şi privind într-acolo). Disconfort.

După un timp, în care sentimentul naşpa mi se risipeşte, realizez că problema e la mine.Pînă să mă plîng că alde cutare inşi încalcă mai mult sau mai puţin nişte reguli, păi eu am probleme cu elasticitatea.  Cu a realiza că Ea, Realitatea, e mai amplă decît credeam. Plus că imoralele se pot petrece şi fără să cază cerul.
Plus că orice are loc sub soare posedă o explicaţie.

Din start, e în mine iritarea tinerilor cînd o femeie de (oarecum...) vîrsta lor nu îi bagă în seamă, ci preferă un tomnatic. Se face aici brusc o comparaţie, din care noi, forţoşii ieşim mai proşti decît boşorogul.
Plus iritarea noastră că prada ne scapă.

Ce-i drept, Oana Lis ne arătase că asemenea tip de relaţie e foarte posibil. Că poţi să conviţeuişeti, să accepţi alături un tip cu fo treizeci de ani mai mult. Şi să nu te pălească după scurtă vreme, greaţa ori dorinţa de un vrej tînăr.

În acest stadiu al spuselor mele. nu aş face imobilismul de a plasa situaţia din tren relatată de mine în canoanele perechii Lis. Poate lucrurile-s aici un pic schimbate. Juna are o lucire în gesturi (o pot bănui şi pe aceea din priviri) care arată că-i din categoria obsedatelor de sex, de eros - şi asta o spun nu doar ca unul care a citit recent de o jurnalistă cu aşa porniri (aceea de şi-a ucis mama) şi-mi stăruie expresia în minte...
Păi cred că mai bine reţin situaţia ca find posibilă. Ca o duduie să fie inflamată de un aşa nene, destul de hodorogit însă cu o simţibilă flamă în el.
Viţios de serviciu,
(vezi foto dedesubt)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu